4. listopadu 2009

4.11.09 - Bangkok

Dnesni den jsem stravili v Bangkoku vlastne jen zabijenim casu. Vcerejsi cesta ze Sihanoukville zacala v 7.30 cestou na hranice Kambodza - Thajsko, tam nas vyhnali z autobusu a hned si nas rozebrali fikani nahaneci. Presli jsme pres hranice a nez nas prerozdelili do mikrobusu, stravili jsme tam skoro hodinu. Protoze si poznamky o tom, kdo kam jede, psali na ruce, museli nas prerozdelovat jeste jednou ve meste vzdalenem asi 80 km :]. Po dalsi pul hodinove cekacce jsem konecne vyrazili smer Bangkok - to uz byly 4 hodiny odpoledne :[. Do Bangkoku jsme prijeli pred devatou nastetsi nas dodavka zavezla do centra k ulici Khao San Road, kde jsme bydleli i prvni den a ktera je vyhlasenou pro turisty. Prosli jsme si ji, koupili vodu pro vyprahla hrdla a upadli do spanku.

Rano jsme si prispali a do mesta sli az kolem jedenacte [krosny jsem si nastesti mohli nechat v hostelu, vecer uz totiz jedeme na letiste]. Do Kralovskeho palace jsme nesli, protoze jsou vyzadovane dlouhe kalhoty, rukavy a uzavrene boty a to po nas nemuze nikdo chtit :] Misto toho jsem sli do chramu hned vedle okouknout leziciho Buddhu, ktery meri skoro 50 metru [vyfotit ho byl celkem orisek :], me se vesel tak tak, Honza ma sirokouhlej objektiv, takze v pohode :]] Prosli jsme si cely areal, coz nam zabralo skoro 3 hodiny. Pak obed a jen tak cajdani mestem... pekelne narocne, ted jsme zrali na spanek.

Bus na letiste nam jede ve 22, budeme tam ve 23. Letime v 6 rano, tak se tam nekam ukryjeme a zkusime usnout. V Kyjeve nas ceka neprijemna skoro osmihodinova cekacka a ve 20.35 se dotkneme ceske pudy :].

Žádné komentáře:

Okomentovat